ISTEN FIAINAK GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY TANÍTVÁNYOK KÖZÖSSÉGE KECSKEMÉT

Támogatás

"Ki-ki amint eltökélte szívében, nem szomorúságból, vagy kényszerűségből; mert a jókedvű adakozót szereti az Isten." (II Kor. 9.7)

Anyagi támogatásra személyes adakozással van lehetőség a gyülekezeti alkalmakon.

Gyülekezeti terem építésére adakozás:
12076903-01024079-00100002 sz. bankszámlára utalással, vagy a Raiffeisen Bankba befizetéssel lehetséges.
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU69 1207 6903 0102 4079 0010 0002
S.W.I.F.T.: UBRTHUHB

Felajánlható 1%
A Krisztus Szeretete Egyesület ezúton is köszönetet mond azoknak az adományozóknak, gyülekezeti testvéreknek, akik az elmúlt években a személyi jövedelemadójuk egy százalékát a közösség, illetve az alapítvány részére ajánlották fel.

Kérjük és buzdítjuk híveinket, valamint minden támogatónkat, hogy idén is segítsék egyesületünk kiterjedt tevékenységét jövedelemadójuk 1%-ával. Ha valakinek nem áll módjában felajánlást tenni (például nyugdíjas, vagy tanuló), keressen családjában, barátai körében lehetőséget! Mindannyiunknak van olyan ismerőse, aki e szolgálat által megízlelte az Úr jóságát: üdvösséget, gyógyulást, áldást kapott Istentől. Vegyük ezt nagyon komolyan, és bátran keressük meg őket! Adakozó jószívűséged által hozzájárulsz ahhoz, hogy az Evangélium örömhírét hirdethessük az elveszetteknek határon innen és túl.
Köszönjük a megtisztelő felajánlásokat!

A korábbi években adónk 2x1%-át ajánlhattuk fel. Egyet az Egyház, egyet pedig az Alapítvány számára. Mivel pillanatnyilag egyesületi formában működünk, ezért csak 1% felajánlására van lehetőség – mégpedig az Egyesület számára. Így az adóbevallási csomagban kapott felajánló nyomtatvány ezen részeit kell kitölteni:

➢ a lap tetejét a saját, személyes adatokkal
➢ a lap második felét pedig az alábbi adatokkal:
Az Egyesület adószáma: 18297344-2-43

KRISZTUS SZERETETE EGYESÜLET

IstenFiai.hu | Oldaltérkép