ISTEN FIAINAK GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY TANÍTVÁNYOK KÖZÖSSÉGE KECSKEMÉT

Az Úr csodálatos munkája

Rimóczi Istvánné kecskeméti testvérünk megvallása


Tanúbizonyságok - Az Úr csodálatos munkája Most töltöttem a 70. életévemet. Fiatal koromtól egy nagy feladatot végeztem – amit hiszek, hogy az Úr adott nekem. 38 éven keresztül szívem teljes szeretetével segítettem, ápoltam a beteg embereket. Kórházban dolgoztam, gyönyörű feladat volt ez számomra.

Aztán közel 20 éve, 1996-ban egy későn elvégzett gerincsérv műtét után a gerincem bal oldalon lebénult, ezzel együtt több szervem is károsodott, gerinc deformitásom lett. Ezt elesések sorozata követte, gerinc-, bordatörés kíséretében. Budapestre küldtek felülvizsgálatra, ahol közölték: „Mi segíteni nem tudunk magán, itt csak a jó Isten segíthet”. 100 %-os rokkantnak nyilvánítottak – véglegesen! Térden járva, meg a földön ülve tudtam csak elvégezni a napi teendőket, nem tartott meg a gerincem.

Kerestem azt a helyet ahol segíteni tudnak rajtam. Rövid idő elteltével Jim Sanders pásztor jött Kecskemétre. Soha még nem hallottam ezekről a csodálatos gyógyító alkalmakról, a Szent Szellem vezetett el oda. Az első alkalommal befogadtam az Urat a szívembe, elfogadtam Őt megváltómnak és gyógyítómnak. Kezeimet felemeltem az Úr felé, és segítségért kiáltottam Hozzá. Ő lehajolt hozzám, megfogta a kezem, felállított. Most minden segítség nélkül járok! A kezemet azóta is fogja, egyre szorosabban, és vezet. A fájdalmaim teljesen elmúltak, csak minimális gyógyszert szedek. Megláthatta mindenki, hogy ezt az Úr tette velem! Jézus él, ma is gyógyít, csodatévő Isten, csodatévő Úr! Szent kezét kinyújtja, és a beteg meggyógyul! Ő minden imánkat meghallgatja, és minden kérésünket megadja.

Köszönöm, hogy azóta tagja lehetek a Krisztus Szeretete Egyház kecskeméti gyülekezetének! Oly későn ismertelek meg, Uram, pedig mindig hívtál! Áldom nagy kegyelmedet Jézus! Megmentetted az életemet, köszönöm Neked!

Boldog családban élünk, életünk minden percében óriási szeretet ölel át bennünket. Erőnket megsokasítja, már másokon is tudunk segíteni, és gondoskodunk nagy szeretettel!

Dicsérlek, amíg élek, Uram! Köszönöm kegyelmedet, hűségedet! Éljetek szeretetben, szeressétek az Urat, mert Isten maga a szeretet.
« VISSZALÉPÉS: tanúbizonyságok

IstenFiai.hu | Oldaltérkép