ISTEN FIAINAK GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY TANÍTVÁNYOK KÖZÖSSÉGE KECSKEMÉT

Gerincfájdalom megszűnt


Tanúbizonyságok - Gerincfájdalom megszűnt Kissné Erika vagyok, Kecskemétről. Tizennégy éves korom óta küzdök gerincproblémával, hét csigolyámat sérvvel kezelték, öt csigolyám pedig összeroppant. Naponta 21 szem gyógyszert szedek – a mai napon egyet sem vettem még be, mert rosszul éreztem magamat.
Nagy fájdalmaim voltak, amikor a lányom áthívta az egyik barátnőmet, aki eljár a gyülekezetbe és megkérte, hogy imádkozzon értem. Jobban lettem és el is mentem vásárolni. Nyúltam egy zsugor – hat palack – ásványvízért, és a bevásárló kocsiba tettem. Akkor fogtam fel, hogy ezt a mozdulatot már évek óta nem tudtam megtenni, hogy ilyen nehezet emeljek! Felbuzdultam ezen és emlékezetembe jött, hogy a barátnőm adott egy meghívót, melyen az állt, hogy jön egy ember, Jim Sanders, aki Amerikából jött hazánkba és gyógyító összejövetelt fog tartani.
Elmentünk a lányommal és kimentünk a kézrátételes gyógyító sorba. Amikor felálltam, egy fiatalember, Fábián Attila, arra kért, hajoljak le. Amennyire tudtam, eleget tettem a kérésének, de ezzel ő nem elégedett meg. Azt kérte, még egyszer tegyem meg. Bevallom, nagyon dühös lettem rá, és kérdeztem magamtól, hogy ez az ember nem látja, hogy küszködöm, és hogy milyen fájdalmas ez nekem? De tovább végeztette velem a gyakorlatot, és néhány után az összes fájdalmam megszűnt; teljesen le bírtam hajolni.
Meggyógyultam! A boldogság könnyeivel mondtam el az ott lévő embereknek, hogy mi történt velem. Nagyon boldog vagyok, hogy megszabadultam ezektől a fájdalmaktól.
A lányom, aki kíváncsiságból kísért el, szintén jobban van, könnyebbnek érzi a járást, mint valaha. Ő ugyanis sportol, kosárlabdázik és három éve volt egy részleges térdszalag szakadása, ami azóta nem jött rendbe, de itt Vele is megtörtént a csoda.
Köszönjük Istennek ezt a sok jó!

Kissné Erika és Kiss Erika, Kecskemét
« VISSZALÉPÉS: tanúbizonyságok

IstenFiai.hu | Oldaltérkép