ISTEN FIAINAK GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY TANÍTVÁNYOK KÖZÖSSÉGE KECSKEMÉT

Isten gondviselése: a lakástűz elkerülte a családot


Tanúbizonyságok - Isten gondviselése - lakástűz elkerülte a családotDicsőség Istennek az ő kegyelméért, gondviseléséért. Mert Ő a gondviselő Isten: gondja van rád, oltalmaz téged, a családodat és vagyontárgyaidat is.
Röviden elmondom mi történt velünk februárban, a fűtési szezonban.

A szállítmányozásban dolgozom kamion sofőrként. Minden nap körülbelül öt címem van, ahova az árut el kell szállítanom, ezért általában délután érek haza. Jelzem, soha nem szokott előfordulni, hogy én a délelőtti órákban haza tudjak menni.
A házunk fűtését fatüzelésű kandallóval biztosítjuk. Egyik nap azonban már délelőtt kilenc órakor végeztem a munkával, mivel csak egy helyre kellett szállítani. Tíz óra körül értem haza, és ahogy benyitottam a lakásba, olyan füst fogadott, hogy alig lehetett látni; az egész lakásban gomolygott a füst.
Dicsőség Istennek nem estem pánikba, rögtön az oltáshoz fogtam. Mint később kiderült, a kandalló fapárkánya gyulladt meg konstrukciós hiba miatt. A tűznek nem volt ideje a tapétára és a többi éghető anyagra átterjedni. Miért? Mert Jehova Jire, a Gondviselő Isten előre tudta, mi fog történni, és hazavezetett.
Dicsőség Neki. Ámen!

Tábi Imre, Kecskemét
« VISSZALÉPÉS: tanúbizonyságok

IstenFiai.hu | Oldaltérkép