ISTEN FIAINAK GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY TANÍTVÁNYOK KÖZÖSSÉGE KECSKEMÉT

Munkahely a legjobbkor - sőt, vezető beosztás


Tanúbizonyságok - Munkahely a legjobbkor - sőt, vezető beosztás A félretett pénzünk nyáron egy rossz befektetéssel elúszott. Még aznap túltettük magunkat rajta, dicsőség Istennek! Egy kissé botladozó takarító cégünk van, és van egymagánmegrendelőm, ahol a férj ügyvezető a város egy nagy múltú cégének gyárában. Beszélgettem a feleségével, és feljött bennem, hogy szóljak neki, ha tud, a férje intézhetne valami munkát a férjemnek, Rolandnak, mert elég szorító volt a helyzet.
Dicsőség az Úrnak! Másnap felhívott a férj és kérte, hogy a párom vigye be az önéletrajzát – valamit csak találnak számára. Úgy is tett. Másnap hívott, hogy azonnal menjen be hozzá az én férjecském... Nem számított rá, hogy Roland ilyen jó végzettséggel és tapasztalatokkal rendelkezik! Kicsinyhitűként azt gondoltuk, hogy majd valami szalagra bevágja három műszakban, de az is jó lett volna. Viszont az Úr feljebb cselekedik, minthogy kérjük, vagy elgondoljuk és fejjé tesz minket!
Ámen? Ámen ám!
Mert most két műszakban kezdett: a csomagolók főnöke lett. Januártól három hónapon keresztül pedig a következőképpen fog festeni az életünk: három hetet Liechtensteinben tölt, egy hetet itthon. Az Úr fog mindhármunkat megerősíteni ezekben az időkben. Mikor ez az időszak letelik, elkészül az új részleg, aminek a vezetője lesz! Isten jó! Nagyon jó!

Domokosné Kovács Klára, Kecskemét
Forrás: Örömhíradó
« VISSZALÉPÉS: tanúbizonyságok

IstenFiai.hu | Oldaltérkép