ISTEN FIAINAK GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY TANÍTVÁNYOK KÖZÖSSÉGE KECSKEMÉT

Letöltés

Immunrendszer


Az immunrendszerem Jézus nevében tökéletesen működik. Az élet szavainak erejével szólok az immunrendszeremhez. Megtiltom a téves és hibás működést. Annak a Szelleme lakik bennem, aki Jézust feltámasztotta a halálból, és ez a Szellem Isten életével, erejével és bölcsességével erősíti meg az immunrendszeremet, amely őrködik a testem élete és egészsége felett. (Róm. 8,11.)

Az immunrendszerem abban a tökéletes rendben működik, ahogy Isten teremtette, mert Jézus élete látható az én testemben. Az Ő testének tagja vagyok, az Ő testéből és az Ő csontjaiból való. (2Kor. 4,10. Ef. 5,30.)

Megtiltom a testemnek, hogy a vírusok és baktériumok megtévesztő hazugságára hallgasson. Megtiltom a testemnek, hogy az élet és az egészség ellen munkálkodjon. Testem a betegségtüneteket nem fogadja el. Testem minden sejtje életet és egészséget képvisel. (Ján. 10,10.)

Az immunrendszerem azonnal felismer minden baktériumot és vírust, amely a testemhez ér, és azonnal megsemmisíti azokat Jézus nevében. Így tökéletes egészségben élek életem minden napján. (Márk 11,23.) Ámen.
« VISSZALÉPÉS: imádságok

IstenFiai.hu | Oldaltérkép