ISTEN FIAINAK GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY TANÍTVÁNYOK KÖZÖSSÉGE KECSKEMÉT

Letöltés

Szív- vér, - és keringési problémák esetén


Köszönöm Uram, hogy szívem erővel teljes, a Te életednek ritmusára ver, ahogy Te azt teremtetted. A tiszta és friss vér eljut testem minden sejtjéhez, az isteni fajta élet élet megújulására, teljes egészséget teremt bennem. (Ján. 15,5. Gal. 2,20.)

A vérnyomásom tökéletes. A Mindenható teremtő élete folyik az ereimben, és megtisztítja ereimet minden lerakódástól, minden szűkülettől és minden elzáródástól, így az érfalaim rugalmasak és a vérkeringésem tökéletes, Jézus nevében. (3Móz. 17,14. Márk 11,23.)

A szívem erős. A szívverésem szabályos. Szívem az élet és egészség ritmusát veri, Isten életének áramlását biztosítja a testemben. Mivel bennem Krisztus élete van, a szívem minden dobbanása erővel teljes, biztosítja a vér bőséges áramlását a testemben. A vérem tökéletes áramlása megtisztít minden betegségtől és fájdalomtól. (Ján. 17,23.Ef. 2,6. Gal. 2,20.)

Így szól az Úr Isten: Ekkor elmentem melletted és láttalak véredben eltapodva, és mondék néked: A te véredben élj! Mondék ismét néked: A te véredben élj! (Ezék. 16,6.)

Ekkor elmentem melletted és kiterjesztettem fölötted szárnyamat és befödöztem mezítelenségedet, és megesküdtem neked és szövetségre léptem veled; azt mondja az Úr Isten, és lettél az enyém. És megmostalak vízzel és elmostam rólad véredet, és megkentelek olajjal. (Ezék. 16,8–9.)

Mert így szól a Magasságos és Felséges, aki az örökkévalóságban lakozik, és akinek neve Szent: Magasságban és szentségben lakom, de a megtört és alázatos szelleművel is, hogy megelevenítsem az alázatosok szellemét, és megelevenítsem a megtörtek szívét. (Ésa. 57,15.)

Megparancsolom a vértesteimnek, hogy elpusztítsanak minden betegséggócot, minden vírust és baktériumot, amely a testembe kerül. Testem minden sejtjének megparancsolom, hogy Istentől elrendelt tökéletes rendben működjön, Jézus nevében. (Róm. 5,17. Luk. 17,6.)

Testem minden olyan sejtje, amely nem életet és egészséget terem, levágatott az élet forrásáról. Az immunrendszerem nem teszi lehetővé a káros sejtek életben maradását, elpusztítja az összes rendellenes sejtet a testemben, Jézus nevében. (Ján. 15,2. Luk. 17,6. Márk 11,23.)

Megváltást kaptam a törvény átka alól, és a szívem Isten életének ritmusát veri. Isten Igéje szellem és élet a számomra. Ez a szent erő áramlik az ereimben, megtisztítja ereimet és véremet minden betegségtől, szennyeződéstől. (Gal. 3,13. Péld. 4,20–22.) Ámen.
« VISSZALÉPÉS: imádságok

IstenFiai.hu | Oldaltérkép