ISTEN FIAINAK GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY TANÍTVÁNYOK KÖZÖSSÉGE KECSKEMÉT

Kössétek össze a szíveteket


Kössétek össze a szíveteket. Szellemben legyetek nyitottak. Szellemben nyitottak, és legyetek nyitottak arra, hogy embereket kapcsolok hozzátok. Kötelékeket és kötéseket helyezek el. Legyetek nyitottak, és nyissátok meg a szíveteket, és kössétek össze egymással a szíveteket. Kössétek össze egymással a szellemeteket. Legyenek szellemi kapcsok és kötelek.

Soha nem úgy képzeltem, hogy egyedül fussatok, hogy egymagatokban kelljen megállni. Azért rendeltem egy családot, az Én családomat. Ti mind a gyermekeim vagytok, mind az Én családomnak a tagjai. A szülő is segít, de a gyermekek is segítenek egymásnak. Testvérek vagytok. Kapcsoljátok össze a szíveteket, kapcsoljátok össze egymással.

Építsétek ezeket a kapcsolatokat. Építsétek, mert az idő fontos, és ebben a világban, ebben az időben olyan dolgok mennek végbe, amiben egymagatok nem biztos, hogy meg tudtok állni. Egymagatok nagyon nehezen tudtok megállni, és szükségetek van egymás segítségére. Amíg egyedül vagytok, mindig csak a kis dolgokon jár az eszetek, csak a kis dolgokra néztek, és kis dolgokban gondolkoztok. Amikor már összekötöttétek egymással a szíveteket, és ezek a kapcsok ott vannak, akkor már nagyobb dolgokban tudtok hinni és bízni. Nagyobb dolgokban tudtok elindulni. Nagyobb dolgokat tudtok megvalósítani.

Azt mondtam az Igémben, hogy egy elűz ezret, kettő már elűz tízezret. Ha te ellen tudsz állni ezer ördögnek, ha ketten vagytok, ellen tudtok állni már tízezernek. És ha legyőztök ezer ördögöt, akkor ketten már tízezer ördögöt le tudtok győzni. Bátran, és bizalommal forduljatok egymáshoz, mind az Én gyermekeim vagytok. Ne a különbözőségeket nézzétek. Ne azt nézzétek, hogy valaki le van maradva. Ha le van maradva, akkor segítsetek neki.

Ne a saját problémátokkal legyetek elfoglalva, mert az lehúz benneteket. Az lehúz benneteket. Hanem igyekezzetek megnyílni a másik felé. Mert egészen addig nem jártok szeretetben, amíg magatokra koncentráltok. Amíg magatokra koncentráltok, Én sem tudok segíteni, mert akkor nem szeretetben jártok. A szeretet nem keresi a maga hasznát, hanem a másikét. A szeretet az kapcsokat keres, a szeretet az szellemi kapcsokat és kötelékeket keres. Azt keresi, hogyan tud a másiknak segíteni. És ha szeretetben indulsz el, akkor Isten is tud lépni az életedben, Isten is tud segíteni az életedben.

Szemenkár György prófécia
Kecskemét, 2013.01.16.
« VISSZALÉPÉS: próféciák

IstenFiai.hu | Oldaltérkép