ISTEN FIAINAK GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY TANÍTVÁNYOK KÖZÖSSÉGE KECSKEMÉT

Prófécia a 2013-as évre


Ma van a legnagyobb szükségem rád! Használni, igazán használni szeretnélek téged az Én akaratom és az Én tervem szerint! Furcsa és idegen, nagyon ismeretlen és vad dolgokat fogsz látni és tapasztalni az elkövetkezendő időben. De neked, akit Én készítettelek fel a vívópáston, nem kell félned semmitől, mert te már nem újonc, hanem érett harcosom vagy, akinek mindenre van joga az Én Fiamban, Jézusban. Ne kezdjen senki közületek hadakozni és éjszakákat imádkozni Hozzám, hogy ne legyenek háborúk és ne jelenjen meg az antikrisztus, mert mindezeknek meg kell lenniük! Minden meglesz, amit Én valaha is mondtam, azokból semmi el nem fog veszni.

Közeledben vagyok, a te előszobádban, az ajtód előtt állok már. Egy kevés idő még, és nincs többé a gonosz. Készülj fel 2013-ban az áldások feléd áramló özönének fogadására! Mert ez vár rád, és házadnak teljes népére! Áldás áldás hátán és még mindig csak áldás! Ezeket az áldásokat csak úgy tudod kellőképpen fogadni, ha a helyeden vagy. Ott vagy? Ha még nem, menj oda azonnal a Szellemem vezetése szerint! Ha már ott vagy a helyeden, maradj is ott mindaddig, amíg másképpen nem rendelkezik az Úr!

Ebben az esztendőben reád kerül végre minden szellemi fegyverzet, ami az Úrtól van. Nem látsz többé gyengeséget, és nem ismersz már többé fájdalmat és szükséget, mert az Úrnak fegyverét tartod már a kezedben, az Ő Igéjét szólod és használod rendeltetésszerűen. Nem ismersz már többé senkit sem testben, mert szellem szerint jársz, és szellem szerint vitézkedsz, mint Isten erős katonája, aki megingathatatlan szegletkő. És tudod, aki katonai szolgálatot végez – és te azt végzed az Úrnak – az nem foglalkozik a világ hétköznapi dolgaival, csak arra figyel, hogy Felettese meg legyen elégedve vele (II. Timótheus 2:3-4).

Ebben az évben tisztábban fogsz látni dolgokat, noha a sátán támadásai felerősödnek és megszaporodnak, de mégsem lesz képes arra senki, hogy visszatartson téged attól, hogy egy végső és megsemmisítő csapást mérhess a gonoszra (Jeremiás 1:19). Semmilyen viharfelhő, sem pusztító harcok fekete füstje nem lesz képes elhomályosítani látásodat az Istennek Igéjéről.

Az újonc kiképzése befejeződött. Amit eddig gyakoroltál és próbálgattál, azt most Isten kegyelméből meg fogod cselekedni oly módon, hogy maga az Úr sem fog abban szeplőt vagy sömörgőzést találni. Félreérthetetlenül megjelent az Istennek üdvözítő kegyelme mindenkinek (Titus 2:11-13).

A következő időkben már nem fényesítened és tisztítgatnod kell majd a szellemi kardodat, hanem azzal erőteljesen lesújtani a megkörnyékező kártevőre. Mondd el, akinek csak tudod, hogy tizedmásodpercei maradtak az embereknek arra, hogy Győztes Seregemhez csatlakozhassanak! Ne tölts viszont időt az emberek győzködésével, inkább küldd ki az Én Igémet nekik, mert ez lesz az ő életük! És menj tovább. Szükségem van rád! Számítok harcedzett gyermekeimre! Általad akarom véghezvinni terveimet, mert bízok benned, hiszen az enyém vagy, és Én szeretlek téged!
Ámen.

Adácsi Imre prófécia
Kecskemét, 2012. november 29.
« VISSZALÉPÉS: próféciák

IstenFiai.hu | Oldaltérkép