ISTEN FIAINAK GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY TANÍTVÁNYOK KÖZÖSSÉGE KECSKEMÉT

Az Úrnak a Szelleme mozdul


Az Úrnak a Szelleme mozdul azoknak az életében, akik keresik és kutatják. Keressetek és kopogtassatok, és ajtó nyittatik. És találtok, és az ajtó megnyittatik.
Fogadjátok el! Az ajtó nyitva, és ha keresztül lépsz rajta, az Úr dolgaiban növekedni fogsz. Ahogy lépésről-lépésre előre lépsz, és a kezedet ráteszed arra, amid van és azt használod, Isten annak növekedést fog adni. Hallelúja!

Ez az az idő, a gyógyulás ideje, ez az az idő, amikor csodák történnek. Ez az a hely és idő, ahol elfogadhatod, ahol szolgálhatsz. A növekedés most a miénk, a friss kenet, amelyben mozdulhatunk! A friss útmutatások, az új tervek előjönnek, ahogy az első lépést megteszed. Ki lesz jelentve neked. Hitről-hitre lépsz, dicsőségről-dicsőségre és kegyelemről-kegyelemre. Nyúlj ki és lépj előre! Mindaz, amid van, használd! A megértés, az ajándékok növekedni fognak. Több és több és több lesz! Hallelúja! Áldott legyen az Úr neve!

Látsz Engem az Igében, mert az Ige a tükör. Ahogy a tükörbe nézel, az Igébe nézel, úgy változol el, hogy egyre inkább Hozzám hasonlóvá leszel belül és kívül. Belül már olyan vagy, mint Én. Ahogy a tükörbe nézel, úgy elváltozol az én képemre, a Jézus képére, a Jézus képére!

Mi az, amit az Úr végez? Mit végez ebben az időben? Mindazt, amit mindig is tett, keresi és kutatja, ami elveszett! Mert meg van írva: azért jött, hogy megkeresse és megtartsa, ami elveszett. És kövess engem, és Én emberek halászaivá teszlek téged! Ezt teszi ma is az Úr! Azokat használja, akik követik Őt. Kövess Engem, és Én teszlek téged emberek halászaivá. Ámen! Dicsérjük az Urat!

És ahogy látod majd, hogy egyre magasabbra és magasabbra jutsz, és ahogy elmozdítod a korlátokat, korlátok nélkülivé válsz, mert a korlátok csak az elmédben vannak meg. Vedd le ezeket a határokat az elmédről. Engem keress, Én adok egy látást neked. Elvész az én népem, mert látás nélkül való. Ezért közeledjél hozzám, és én is közeledni fogok hozzád. Közeledj Istenhez, és Ő is közeledni fog hozzánk! Töltsd Vele azt az időt, keresd azt a látást, keresd azt a célt, és el fogod érni azt a célt.
Hallelúja!

Jim Sanders prófécia
Imakonferencia, 2010. november 13.
« VISSZALÉPÉS: próféciák

IstenFiai.hu | Oldaltérkép