ISTEN FIAINAK GYÜLEKEZETE KERESZTÉNY TANÍTVÁNYOK KÖZÖSSÉGE KECSKEMÉT

Tűz Konferencia Budapest 2018 aug. 24-26Tűz Konferencia Budapest 2018 aug. 24-26
Örömmel tájékoztatunk, hogy 2018. augusztus 24-től 26-ig kerül megrendezésre Budapesten a Christ for all Nations (CfaN) nemzetközi misszió által szervezett Tűz Konferencia és evangelizáció, melynek főelőadója Reinhard Bonnke utódja, Daniel Kolenda. Szolgálni fog még Todd White, Eric Gilmour, Peter Vandenberg és Ben Fitzgerald is. A rendezvényen az egyre nagyobb gyülekezeti és felekezeti összefogás és a várható médiabeli megjelenés miatt nagy társadalmi nyilvánosságra számítunk.

Hisszük, hogy különleges lehetőség ez a magyar eklézsia számára, hogy együttesen felbuzduljunk az evangelizálásra, bizonyságtételre.
Az augusztusi sportcsarnokbeli rendezvényt megelőző hónapokban több olyan eseményt szervezünk, amelyek elősegítik a gyülekezetek, közösségek erre fogékony tagjainak bizonyságtevő, evangelizációs szolgálatát.

Egyházunk is részt vesz a szervezésben, aki aktívan hozzá szeretne járulni akár az előzetes, akár a helyszíni rendezési munkákban, kérjük jelentkezzen a helyi gyülekezetekben, vagy a budapesti központi alkalmakon.
« VISSZALÉPÉS: aktuális

IstenFiai.hu | Oldaltérkép